BU WEB SİTESİ DMCA LİSANSLIDIR İZİNSİZ KOPYALAMA ASLA VE ASLA YAPILAMAZ

17 Ekim 2015 Cumartesi

windows 7 ultimate full x64 torrent indir

Microsoft'un işletim sistemleri alanında bir devrim yaratarak piyasaya sürdüğü Windows XP'den sonra kullanıma açılan Vista işletim sistemi içerdiği sorunlar ve uyumsuzluklar sebebi il neredeyse hiçbir kullanıcısını tatmin etmeyi başaramazken, 2009 yılında kullanıma açılan ve bir anda pazarın mutlak hakimi haline gelen Windows 7 ise nispeten tüm dertleri ortadan kaldırmayı başarmış durumda.

Sahip olduğu yenilikçi arayüzü ile görsel yönden tatmin sağlayan işletim sistemi, geride kalan seneler içerisinde de çıkartıldığından çok daha stabil bir yapıya sahip olması sebebi ile çökme, donma ve veri kaybı gibi sıkıntıları kullanıcısına yaşatmamakta. Windows 7 Ultimate indir beş senelik zaman dilimi içerisinde üzerine çıkartılan tüm güvenlik güncellemeleri ve performans yamaları ile birlikte sunulduğundan, kişilerin buna ek olarak farklı bir paket yüklemesi veya benzeri bir işlem gerçekleştirmesine de gerek kalmamakta. Windows 7, üzerine çıkartılan 8 ve 8.1 sürümlerine rağmen halen çoğu kişi için son derece vazgeçilmez ve değiştirilmek istenmeyen yapısı ile beğeniyi üzerinde toplayarak ilgi odağı olmayı başarmakta.


Windows 7 Ultimate Türkçe Özellikleri
Güncellemeler DİSM Yöntemiyle Entegre Edilmiştir , Sysprep Kullanılmamıştır !
Seçmeli Aktivasyon Eklenmiştir ! ( Windows Loader by Daz Kullanıldı, Enterprise’de Çalışmadıgı İçin Aktivasyon Yapıp / Yapmıcagınızı Sormucaktır.)
Sata Sürücüleri Eklenmiştir !

                                       

TORRENT İNDİR(MEGA)

                           

3 yorum:

  1. İngilizce olarak yüklendi dil seçeneği ilk baştada yoktu

    YanıtlaSil
  2. indiriyorum, umarım problemli değildir, ingilizce olması sorun değil onu halledebiliriz.

    YanıtlaSil

Copyright © SERHAT ALTUN